Cala Millor, Mallorca - Spanien

Systerorterna Cala Bona och Cala Millor har nästan vuxit ihop. De ligger uppe på Mallorca östkust med underbara sandstränder och kristallklart vatten. Cala Millor är en klassisk badort med en av öns bästa sandstränder. Atmosfären är lugn och avkopplande. Vidare finns här ett stort och varierat nöjesliv med massvis av restauranger, butiker, nattklubbar, barer och diskotek. Vill man spela golf så finns flera av öns bättre banor alldeles i närheten. I området finns allt som sommarsemestern önskar sig. Butiker, restauranger, caféer, små mysiga tavernor o s v


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här finns allt som behövs för en lyckad semester! Vattensporter, strandaktiviteter, bil-, mc-, moped- och cykeluthyrning rekommenderas för egna semesterupplevelser! I övrigt finns här massvis med semesternöjen.

Shopping

Här finns goda shoppingmöjligheter men vill man öka utbudet så ska man ta sig till öns huvudstad. Där finns det mesta man kan önska sig.

Uteliv

I området finns gott om barer och speciellt populärt är kvälls- och nattlivet i Cala Millor.

Restauranger

Här finns mängder med restauranger och små mysiga tavernor i alla smakriktningar!

Historia

Inte långt härifrån ligger Drakgrottorna som sägs ha varit ett sjörövarnäste. Idag kan de beskådas i all sin prakt utan sjörövarinslag.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa