Azorerna - Portugal

Vackra underbara Azorerna, mitt i Atlanten, trädgårdsliknande öar med ett underbart klimat, du ser blommor över allt, i husen, på fälten och i byarna. Här är lugn och ro och här kan du uppleva en underbar annorlunda värld. Det finns nio olika öar, alla med sina upptäckter att utforska. Sao Miguel, Terceira, Faial och Pico är de öar som är mest turistvänliga.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Det finns massor att utforska på öarna, underbar natur på land och i havet. Här finns allt från jeepsafari till delfinsafari och djungelvandring. Eller varför inte ett besök vid de varma källorna.

Shopping

Traditionell shopping och naturligtvis lokala hantverkare.

Uteliv

På Azorerna (Ponta Delgada)är torsdag till söndag de dagar man festar, här finns mysiga klubbar med live musik och man festar långt ut på natten. Det finns även ett stort danspalats med tre våningar, Karamba som ligger mitt i city.

Restauranger

Det finns ett varierat utbud av restauranger på Azorerna, här finns naturligtvis kötträtter, men annars är det underbara restauranger med allt vad havet har erbjuda på menyn.

Historia

Azorerna upptäcktes 1427 av Goncalo Velho, då han seglade iland på denna obefolkade ögrupp. 1439 Koloniserades öarna av främst Portugiser, men även människor från Spanien och Nord Afrika.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa