Sveti Vlas - Bulgarien

Sveti Vlas har två stora och härliga sandstränder. Byn har också Bulgariens största "yacht marina". Detta är ett perfekt alternativ för de som vill sola och bada i en lugn och behaglig miljö men ändå ha närheten till Bulgariens största turistmål Sunny Beach.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här kretsar allting kring stranden och avkoppling. Det finns lite vattenaktiviteter på stränderna och hotellen brukar ha diverse aktiviteter om man känner för att aktivera sig. Är man intresserad av båtliv kan man hyra en yacht med besättning och bege sig ut på svarta havet. Vill man se något mer än strand och vatten bör man ta sig till Nessebar som är väldigt charmig och är en av Europas äldsta städer.

Shopping

Vill man shoppa tar man sig enkelt in till Sunny Beach som ligger 5 km bort eller tar man sig in till Burgas som ligger ca 35 km bort.

Uteliv

Detta är en lugn ort och vill man ut och uppleva nattliv får man åka in till partystället Sunny Beach. Men nöjer man sig med att gå ut på pubar finns det ett tillräckligt utbud.

Restauranger

Här finns ett mindre utbud av restauranger men vill man åt ett större utbud kan man ta en taxi eller åka lokala bussar som går regelbundet till Sunny Beach.

Historia

Tillskillnad från sin grannby Sunny Beach har Sveti Vlas en härlig miljö med sin imponerande silhuett av berget som avtecknar sig bakom.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa