Sunny Beach - Bulgarien

I Bulgariens och ett av Europas vildaste charterresmål handlar det mesta om sol & bad och fest. Dagarna avnjuts bäst på de långa stränderna på Svarta Havskusten och nätterna på något av alla otaliga pubar och diskotek. Men här finns även plats för barnfamiljer och resenärer som vill ha det lugnare men då bör man hitta ett hotell i utkanten där det är lite lugnare.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Huvudsysselsättningen i Sunny Beach är stranden och vattnet. Här kan man bara lata sig, åka jet ski, ta en båtutflykt eller liknande aktiviteter. Vill man komma bort från detta men fortfarande bada kan man besöka ett av de många vattenland som ligger i området. Men man kan även ge sig ut på längre utflykter som tex jeepsafari. Vill man se något annat än charterlivet får man bege sig längre bort. Missa inte att åka till mysiga Nessebar eller till "Ropotamo naturreservat", det sistnämnda ligger ca 8 mil söder om Sunny Beach.

Shopping

Här finns gott om affärer som säljer diverse saker en charterresenär kan vilja införskaffa. Här finns även billiga kläder, väskor, solglasögon och liknande men oftast är det piratkopior.

Uteliv

Den som letar efter pubar, diskotek eller musikbarer kommer inte behöva leta länge. Det finns ett sådant stort utbud att man kan gå på nya ställe varje kväll utan att hinna med att besöka alla under en vecka. Natten översvämmas av glada ungdomar som håller igång långt in på morgontimmarna.

Restauranger

Här finns gott om restauranger där de flesta serverar liknande mat. Inget för matälskaren men ett stort utbud till bra priser.

Historia

Sunny Beach är Bulgariens turistort nr 1 och även ett av de bästa nöjesställena på Svarta Havskusten. När högsäsongen är slut bor här endast ca 500 personer.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa