Ponta Negra - Brasilien

Ett väldigt vackert och romantiskt resmål där man kan njuta av milslånga sandstränder. Det klarblåa vattnet och de vita fina stränderna i kombination med en och annan kokospalm gör att man häpnar och aldrig vill lämna denna underbara natur. Under vattenytan finns det också mycket vackert att titta på.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Självklart så utgör stranden och havet det mesta i Porto de Galinhas. Bada, snorkla, dyka, surfing, jetski, ja här finns någon rolig aktivitet för alla. Här finns så många stränder att välja mellan så vill man ha lugn och ro kan man hitta underbara och lugna stränder och vill man har fart och folk finns det stränder med hög musik och mycket dans och liv. Man kan även ta sig in till den större staden Natal och ta del av allt som den erbjuder. Man kan även hyra en form av jeep och köra runt i sanddynerna eller ta en helikoptertur eller åka och besöka en fruktfarm.

Shopping

Här finns en del affärer och köpcenter men man kan knappt tala om någon shopping. Utbudet är relativt dåligt men man kan hitta det nödvändigaste som en turist kan behöva.

Uteliv

Här finns en hel del barer och nattklubbar så vill man ut och dansa samba så går det utmärkt eller om man bara vill njuta av en drink när natten dyker fram.

Restauranger

Vill man ha billig och riktig god mat ska man söka sig till en av alla restauranger som är inriktade på olika delikatesser från havet.

Historia

Portugiser och Fransmän har turats om att ha kontrollen över området. Nu klassas stränderna som de bästa i Natal-området.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa