Playacar - Mexiko

Playacar är en del av semesterorten Playa del Carmen. Playacar består av stora all-inclusivehotell och här finns även ett litet köpcentrum. På de olika hotellen finns många fina stränder. Det finns både långgrunda stränder och stränder med brant sluttning så det finns något för de flesta resenärer. Dock är det ett avgränsat och lugnare område och den partysugne ska nog söka sig någon annan stans.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Det mesta kretsar kring strand och vatten. Det finns gott om strand och vattenaktiviteter för både stora och små. För den golfintresserade finns även en väldigt fin 18-hålsbana designad av Robert Von Hagge. "Xcaret" är en stor park som bjuder på natur, historia och underhållning som är en rolig och spännande heldagsutflykt för både gamla och unga.

Shopping

Det finns ett litet köpcentrum i Playacar där man kan hitta diverse turistprylar.

Uteliv

Det lilla uteliv som finns står de olika hotellen för. Man kan även gå in till grannbyn där det erbjuds en hel del nattliv.

Restauranger

Hotellen har oftast ett stort och bra utbud i sina all-inclusivekoncept men annars kan man gå in till Playa del Carmens centrum och äta och dricka gott.

Historia

Är en liten del av semesterorten Playa del Carmen men det finns en stor mayakultur att uppleva i området runt omkring.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa