Playa del Carmen - Mexiko

Playa del Carmen har det perfekta läget och har närhet till allting. Här njuter du främst av de korallvita sandstränderna och det kristallklara havet. Fast byn har växt något enormt de sista åren har man varit försiktig och inte förstört den underbara naturen som finns runt omkring. Haven är perfekta för snorkling och dykning och du kan se många fina koraller och fiskar under ytan.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Strandlivet dominerar för de flesta turisterna och det underbara havet bjuder in till många aktiviteter så som segling, kajakpaddling, snorkling, dykning, fiske, sky diving och mycket mer. Det finns också många turer man kan åka med och få utforska maya ruiner. "Xcaret ecopark" brukar fascinera både vuxna och barn. En utflykt och utforska den charmiga ön Isla Mujeres rekommenderas också. Gillar man golf kan man ta sig till Playacar där det finns en 18-hålsbana designad av Robert Von Hagge.

Shopping

Att inte ta en dag till shopping är svårt. Härr finns det mesta, allt från inhemska hantverk till teknik och det senaste modet i klädesväg.

Uteliv

Här finns ett rikt nattliv och man kan dansa hela natten lång om man orkar.

Restauranger

Här finns det gott om restauranger i alla olika prisklasser. Du kan antingen njuta av det lokala Mayaköket eller välja bland italienskt, thailändskt, franskt, ja det finns nog från de flesta länder.

Historia

Det finns en lång och spännande mayakultur som lever än idag. Det kan vara intressant att fördjupa sig i ämnen om man ska dit och följa med på rundturer.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa