Patong, Phuket - Thailand

Den stora nöjesmetropolen Patong ligger på den stora turitön Phuket, strax utanför det Thailändska fastlandet väster om Krabi stad på västkusten. Hit kommer man både för att badsemestra och ha kul. Här finns alla nöjen man kan tänka sig på sydliga breddgrader. Vad sägs om bowlinghallar, gokart, parasailing, nöjesfält, spa-anläggningar, zoo, botaniska trädgårdar, alla möjliga vattensportaktiviteter, och mycket mera. Här är det fullt ös dygnet runt! Musiken är igång non-stop i de centrala delarna. Stadslivet är ett härligt folkmyller i en positiv atmosfär. Stränderna är riktigt fina och vattnet är klart. Dagarna tillbringa med fördel på stranden.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här finns mycket att se och göra! Förutom ovan nämnda aktiviteter så utgår flera äventyrsaktiviteter från Patong som t ex bergsklättring, djuphavsfiske, trekking, segling, kanot- och kajakpaddling, forsränning bland annat. Vidare finns det möjlighet att hyra en longtailbåt för egna utflykter längs kusten. När man är i Thailand bör man prova på den klassiska Thaimassagen. I närheten kan man också prova på bungyjump, dykning, djungelvandringar på bland annat repbroar o s v. Det finns även enklare nöjen som muséer, tempelbesök, parkbesök mm.

Shopping

Shoppingen i Patong är den bästa på hela ön.

Uteliv

Här finns massvis med barer, nattklubbar och uteställen. Nattlivet är stort, varierat och pulserande.

Restauranger

Restaurangutbudet är enormt!

Historia

Thailand är en monarki precis som Sverige. Den thailändske kungen heter Bhumibol Adulyadej och drottningen heter Sirikit. år 1939 bytte landet namn från Siam till Thailand.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa