Orlando, Florida - USA

Orlando, upplevelse staden nr 1 i världen för hela familjen? Onekligen finns det massor att uppleva i Orlando, naturligtvis tänker man i första hand på Walt Disney World, som sträcker ut sig över hela 110 km2. Men ändå är bara en av Orlandos många nöjesattraktioner.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här kan du besöka Epcot Center med framtidslandet "Future World" Du kan besöka Universal filmstudio och titta på miljöer från mängder av kända filmer. Walt Disney World är naturligtvis ett måste likaså Vattenlandet med massor av vattenskoj såsom vattenrutschbanor etc.

Shopping

Orlando har det mesta att erbjuda när det gäller shopping, allt ifrån stora köpcentra till små exklusiva mode affärer. Om du söker något speciellt eller för att göra en bra affär så är Orlando platsen för dig.

Uteliv

Barer och nattklubbar finns det mängder av, Orlando city lever upp på natten med musik och unga glada människor.

Restauranger

Du kommer inte att bli besviken över omfånget av smaker som är tillgängliga på Orlando restauranger. Traditionellt Afrikanskt kök , Karibiska smaker och varierande stilar av barbecue restauranger finns i överflöd. Och i en egen kategori är "Soul Food" , Afrikansk - Amerikansk mat.

Historia

Det finns ett flertal museer att besöka.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa