Nai Yang Beach, Phuket - Thailand

Nai Yang Beach ligger utanför Thailands västkust, på den stora semesterön Phuket. Här finns, till skillnad från övriga semesterområden på ön, nästan ingenting! En stor fin sandstrand med klart vatten och några mindre hotell, det är allt. Nai Yang Beach är en trotsig motpol på den här ön. En riktig pärla med andra ord! Samtidigt har man nära till allt som den här fullspäckade turistön har att erbjuda. Dessutom har man närheten till fastlandet och nationalparken Khao Lak. Endast två kilometer utanför den fina stranden ligger Phukets största korallrev med ett spännande undervattensliv som bara väntar på att utforskas av dig! Precis som i hela Thailand så är lokalbefolkningen gästvänlig och välkomnande.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Från Nai Yang Beach kan man ta båtutflykter till en del grannöar samt korallrevet utanför stranden. Möjlighet finns också att hyra en longtailbåt för egna utflykter. När man är i Thailand bör man prova på den klassiska Thaimassagen. Dagarna tillbringas med fördel på de fantastiska stränderna. I övrigt finns ett enormt utbud på ön Phuket. Vad sägs om bowlinghallar, nöjesfält, spa-anläggningar, zoo, botaniska trädgårdar, möjlighet till bergsklättring, vindsurfing, djuphavsfiske, alla möjliga vattensportaktiviteter, trekking, segling, kanot- och kajakpaddling, forsränning och mycket mera.

Shopping

Shoppingen är begränsad i lilla Nai Yang Beach. Vill man öka utbudet ska man ta sig till någon utav grannorterna på ön.

Uteliv

Här finns ett fåtal barer men längre söderut på ön finns nattlivet och uteställena.

Restauranger

Här finns endast ett fåtal restauranger men det är nära till grannbyarna som har ett större utbud.

Historia

Thailand är en monarki precis som Sverige. Den thailändske kungen heter Bhumibol Adulyadej och drottningen heter Sirikit. år 1939 bytte landet namn från Siam till Thailand.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa