Mylopotas, Ios - Grekland

Mylopotas ligger c:a två kilometer söder om Ios stad som är huvudstad på ön Ios i det Egeiska havet. Mylopotas är känt för sin långa fina sandstrand. Dagarna tillbringas med fördel på stranden där det finns massvis med vattensportaktiviteter och andra strandnöjen att tillgå. Längs med stranden ligger alla hotell, restauranger, caféer, tavenor, barer och diverse butiker. Atmosfären är avslappnat lugn mycket p g a närheten till Ios stad där kvälls- och nattlivet är första prioritet.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här finns mycket att göra och mycket att se! Vattensporter av alla de slag. Bil-, mc-, cykel- och mopeduthyrning rekommenderas för att se resten av ön. Från Ios stads hamn tar man sig enkelt vidare till grannöarna i Kykladerna som ögruppen heter där Ios ingår.

Shopping

Shoppingmöjligheterna är ganska goda här. Vill man utöka sitt utbud ska man ta sig till Ios stad.

Uteliv

Här finns en del barer men nattlivet är ganska lugnt medan nattlivet i Ios stad kan beskrivas som internationellt, häftigt och pulserande. I Ios stad är nätterna härligt vilda.

Restauranger

Här finns ganska många restauranger och tavernor Vill man variera sig ska man ta sig till någon utav grannbyarna eller Ios stad.

Historia

Homeros lär vara begravd på den norra delen av ön i Plakoto. Där finns ett kloster med en fantastisk utsikt mitt i det Egeiska havet!

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa