Mexico City - Mexiko

Världens största stad med ca 20 miljoner invånare. Hit åker man inte om man inte vill träffa människor, för här finns det många. Mexico city är kontrasternas stad på många sätt allt ifrån bostäder som knappt, med våra mått mätt, är beboliga till stora pampiga lyx bostäder. Var du än är i Mexico City så kommer du se att allt det gamla är i harmoni med det nya.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Det finns hur mycket som helst att uppleva i staden, i detta nu finns t ex ett tio tal stora arkeologiska utgrävningar. Allt är inte bara historia i staden här finns allt för turisten och även den mest kräsne kommer att uppleva minnesvärda saker. Hit kan du åka som budget turist eller som High end lyx turist. Det finns hur mycket kulinariska upplevelser som helst, det är en fröjd för gommen att prova alla möjliga typer av mat.

Shopping

Det finns det mesta att köpa, du kan shoppa lokala produkter eller handla exklusivt i fashionabla modebutiker.

Uteliv

Nattlivet i Mexico City är ett av de bästa i världen, här kan du börja kvällen på en typisk brittisk pub, följa upp på någon av de häftiga nattklubbarna och först sluta festa när du inte orkar längre.

Restauranger

Mängden av restauranger och kulinariska möjligheter är häpnadsväckande, det finns möjligheter att njuta av mat i lyxiga miljöer eller något enkelt gott i någon av gathörnen.

Historia

Historiska platser att besöka i staden finns i överflöd, du får tex inte missa de flytande trädgårdarna som har funnits sedan Aztekernas tid.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa