Krabi stad - Thailand

Semesterorten Krabi stad ligger på det Thailändska fastlandets västkust. Här finns flera fina stränder. Vattnet är klart och långgrunt. Dagarna tillbringas med fördel på någon utav stränderna. Många kommer också hit för olika slags äventyrsaktiviteter. I Krabi stad finns en hel del restauranger, barer, caféer, butiker etc. Lokalbefolkningen är vänlig och tillmötesgående. Alla verkar trivas i solen här i Krabi stad. Atmosfären är lugn och avkopplande.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här finns hur mycket som helst att se och göra! Området har blivit ett riktigt äventyrsmål för många yngre turister på senare år. Man kommer hit bland annat för att klättra. Det finns goda förutsättningar med fantastiska klippor utmed stora delar av både kust och inland. Det anordnas kurser för nybörjare och mer erfarna klättrare. Dykning är också populärt häromkring, liksom kanoting, mountinbiking, segling, och trekking. Vill man bara ta det lugnt så går det alldeles utmärkt också. När man är i Thailand bör man prova på den klassiska Thaimassagen.

Shopping

Shoppingmöjligheterna är goda i Krabi stad.

Uteliv

Här finns många barer och uteställen. Nattlivet är ganska livligt.

Restauranger

Här finns det en hel del restauranger. Vill man variera sig ska man ta sig till någon utav grannbyarna.

Historia

Thailand är en monarki precis som Sverige. Den thailändske kungen heter Bhumibol Adulyadej och drottningen heter Sirikit. år 1939 bytte landet namn från Siam till Thailand.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa