Koh Tao - Thailand

Koh Tao är en mycket kuperad vacker ö med otroligt klart och härligt vatten. ön är populär bland dykare då dykplatserna runt Koh Tao betraktas vara bland de bästa i världen. Men det är inte bara dykare som hittar hit. Resenärer som uppskattar sol och bad, snorkling, fiske, trekking och äventyr söker sig också till ön. Genom att hyra en fyrhjulig motorcykel tar du dig lätt runt ön och utforskar och hittar dina egna favoritplatser.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Dykning, sol och bad är naturligtvis huvudaktiviteten på denna ö, men genom att hyra en fyrhjulig motorcykel upptäcker du själv enkelt nya stränder, restauranger mm. En ca 15 minuters båttur ligger även paradisön Koh Nang Yuan som absolut är värt att göra en dagsutflykt till. I övrigt erbjuder de flesta hotell spabehandlingar, och diverse utflykter såsom snorklingsturer, fisketurer mm.

Shopping

Ön erbjuder inte mycket shopping. I det lilla centrumet i hamnen finns dock några små butiker som säljer diverse hantverk, kläder, souvenirer mm. På ön finns även en Seven eleven-butik.

Uteliv

I hamnen där alla båtar anländer från de närliggande öarna, Koh Phangang och Koh Samui finns en hel del barer med loungekänsla. De flesta barer stänger relativt sent men kan de kan inte jämställas med diskotek.

Restauranger

Ön har ett stort utbud av restauranger, främst thailändska restauranger. Mc Donalds har som tur inte hittat hit ännu. På stränderna dukas det i regel upp till barbeque varje kväll, där du själv väljer ut vad du vill äta, fisk, skaldjur, grillspett som du sedan får tillagat direkt.

Historia

Inget anmärkningsvärt.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa