Koh Phi Phi - Thailand

Ön Koh Phi Phi ligger vid Thailands västkust söder om staden Krabi på fastlandet. Detta är en av Thailands allra vackraste öar. Här finns det många milslånga sandstränder med kristallklart vatten. Koh Phi Phi har en otroligt vacker natur som bjuder in till vandringar och upptäckter på ön. Här finns en spännande tropisk regnskog med dramatiska klippor. Hit kommer många för att ta det lugnt och slappna av. Lokalbefolkningen är vänlig och tillmötesgående. Alla verkar trivas i solen på den här underbara ön. mer senare


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Många kommer hit för att dyka så glöm inte att ta med snorkelutrustningen. Möjligheter finns att hyra en longtailbåt för att upptäcka ön från havssidan samt de andra mindre Phi-phiöarna häromkring. Vill man upptäckta ön kan man enklast göra det genom att vandra eller ta en mopedtaxi runt ön. När man är i Thailand bör man prova på den klassiska Thaimassagen. Dagarna tillbringas med fördel på de fantastiska stränderna som har de klassiska attributen för en riktig paradissemester, kritvita stränder med kristallklart vatten och kokospalmer nära stränderna.

Shopping

Shoppingmöjligheterna är ganska goda i Koh Phi Phi.

Uteliv

Här finns en del barer. Nattlivet är ganska lugnt på ön.

Restauranger

Här finns en hel del restauranger.

Historia

Thailand är en monarki precis som Sverige. Den thailändske kungen heter Bhumibol Adulyadej och drottningen heter Sirikit. år 1939 bytte landet namn från Siam till Thailand.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa