Koh Pangan - Thailand

Ön som är känd för världens största strandpartyn som arrangeras en gång i månaden, "Full moon party" eller "Fullmånefest". Men Koh Phangang erbjuder mycket mer än ett aktivt nattliv. Du väljer själv vilken typ av vistelse som passar dig genom att välja vilken strand du bor på. Du hittar fantastiskt lugna och vackra stränder som överhuvudtaget inte vittnar om öns nattliv. Kombinera gärna vistelsen på Koh Phangang med några dagar på någon av de intilliggande öarna, den större Koh Samui eller de mindre Koh Tao och Koh Nang Yuan.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Sol och bad är naturligtvis huvudaktiviteten på denna ö, men genom att hyra moped upptäcker du enkelt nya stränder och restauranger. Här erbjuds även fisketurer, båtturer till andra öar mm. ön är relativt stor och det finns många platser att utforska.

Shopping

På de mest exploaterade stränderna finns gott om shopping. Där hittar du kläder, hantverk, souvenirer etc.

Uteliv

Stranden Had Rin, där fullmånefesterna arrangeras har har gott om barer och nattklubbar. Längst Vill du ha lugn och ro på kvällarna ska du därför välja att bo så långt bort från den stranden möjligt, då musiken från barerna annars kan vara störande för den som vill sova.

Restauranger

Ön har ett mycket stort utbud av restauranger främst thailändska restauranger. Den som tycker om fisk och skaldjur kan frossa i härliga rätter. Men det finns även de restauranger som erbjuder västerländsk mat för den som tröttnat på den thailändska maten.

Historia

Inget anmärkningsvärt.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa