Koh Kood - Thailand

Koh Kood ligger nära den Kambodjanska gränsen och har ännu inte blivit exploaterad av massturismen. På ön finns dock ett femtontal hotell som erbjuder boende av olika standard. Du tar dig lätt runt på ön genom att hyra moped och vägarna är av god standard med gles trafik. En mycket vacker ö där du hittar flera av thailands absolut finaste stränder.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Sol och bad är naturligtvis huvudaktiviteten på denna ö, men genom att hyra moped upptäcker du enkelt nya stränder, små restauranger, gummiplantage mm. De flesta hotellen erbjuder dessutom utflykter som snorklingsturer, fisketurer, båtturer till andra öar mm.

Shopping

Ön erbjuder ingen bra shopping, men du kan handla lite inhemska produkter, handarbete och kläder i små butiker runt om på ön.

Uteliv

Koh Kood är inget resemål för den festmedvetna. Vissa hotell har separat bar från restaurangen men barerna stänger i regel samtidigt som restaurangen så det blir lugna kvällar när du åker hit.

Restauranger

Alla hotell har egna restauranger som generellt erbjuder bra och billig thailändsk mat. Tycker du om skaldjur och fisk så är detta paradiset. Du kan vara säker på att det som tillagats från havet, fiskats upp samma dag.

Historia

Inget anmärkningsvärt.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa