Koh Jum - Thailand

Ön Koh Jum ligger vid Thailands västkust söder om staden Krabi på fastlandet. Här finns det många långa sandstränder med kristallklart vatten. Koh Jum har en otroligt vacker natur som bjuder in till vandringar och upptäckter på ön. Exploateringsgraden är låg vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Hit kommer man i första hand för att ta det lugnt och slappna av. På ön råder en sällsynt fridfullhet. Lokalbefolkningen är vänlig och tillmötesgående. Alla verkar trivas i solen på den här underbara ön.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Ön Koh Jum är förhållandevis turistfri ännu och hit kommer man för att komma ifrån allt och alla. Hyr en kanot och paddla över till grannön Koh Lola. Här är chansen stor att träffa på vilda delfiner! Vill man upptäckta Koh Jum kan man enklast göra det genom att vandra eller ta en mopedtaxi runt ön. Möjligheter finns att hyra en longtailbåt. Då kan man upptäcka ön från havssidan. Snorkeldykning är en populär semestersysselsättning på ön. När man är i Thailand bör man prova på den klassiska Thaimassagen.

Shopping

Shoppingmöjligheterna är hyfsade på ön.

Uteliv

Här finns några barer. Nattlivet är lugnt och stillsamt.

Restauranger

Här finns en hel del restauranger.

Historia

Thailand är en monarki precis som Sverige. Den thailändske kungen heter Bhumibol Adulyadej och drottningen heter Sirikit. år 1939 bytte landet namn från Siam till Thailand.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa