Klong Muang - Thailand

Den lilla fiskebyn Klong Muang ligger på det Thailändska fastlandet väster om Krabi stad. Här finns den perfekta stranden med det kristallklara vattnet! Det bästa av allt är kanske att det knappt finns några turister häromkring. ändå är det nära till "allt". Härifrån tar man sig snabbt och enkelt vidare till öar, städer etc. Dagarna tillbringas med fördel på stranden. Lokalbefolkningen är vänlig och tillmötesgående. Alla verkar trivas i solen här i Klong Muang. Atmosfären är helt underbar!


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Från Klong Muang kan man ta båtutflykter till de olika öarna utanför byn. Möjlighet finns också att hyra en longtailbåt för egna privatturer. När man är i Thailand bör man prova på den klassiska Thaimassagen. Dagarna tillbringas med fördel på de fantastiska stränderna som har de klassiska attributen för en riktig paradissemester, härliga stränder med kristallklart vatten och kokospalmer nära stränderna. Många kommer hit för att dyka så glöm inte att ta med snorkelutrustningen.

Shopping

Shoppingen är hyfsad i den lilla fiskebyn. Vill man öka sitt utbud ska man ta sig till Krabi stad.

Uteliv

Här finns ett fåtal barer och nattlivet är lugnt. Vill man festa ska man ta sig till Krabi stad.

Restauranger

Här finns massvis av restauranger. Speciellt fiskrestaurangerna är värda ett omnämnande.

Historia

Thailand är en monarki precis som Sverige. Den thailändske kungen heter Bhumibol Adulyadej och drottningen heter Sirikit. år 1939 bytte landet namn från Siam till Thailand.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa