Golden Sands - Bulgarien

Golden Sands är ett bra charterresmål och erbjuder något för alla. Det klassas som Bulgariens näst största turistmål efter Sunny Beach. Här finns strandliv med långa och fina stränder, nattliv med barer och diskotek eller mysiga strandpromenader och vacker natur för dem som uppskattar det.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Eftersom det mesta kretsar kring strandliv finns det även gott om aktiviteter så som vattenskidor, jetski och dykning. Men för landkrabbor finns det även möjligheter till ridning, cykling och minigolf mm. Man kan även åka ut på fisketurer eller besöka ett spa eller varför inte ett besök till vattenlandet "Aquapolis". Tar man sig lite längre ut kan man hitta kloster, fina naturområde och mindre byar som har behållit sin inhemska charm.

Shopping

Här finns en hel del affärer och butiker som säljer det mesta som en charterresenär är ute efter. Är man ute efter lite större shopping får man bege sig till Dobrich eller Varna.

Uteliv

Här finns ett stort utbud av barer och diskotek så nattsuddaren blir inte besviken. Här finns även casino för den spelsugne.

Restauranger

Här finns gott om restauranger, vare sig du vill äta inhemsk mat, skandinavisk, italiensk, kinesisk eller om du vill ha snabb och enkel mat på McDonalds.

Historia

Området har en historia långt tillbaka och har varit bebott i flera tusen år. Numera är orten mest känt för sin turism.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa