Fort Myers, Florida - USA

Fort Myers ligger vid sydvästkusten och är känd som "City of Palms" för sin palm-allé gator.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Det finns alltid något att göra i området. Massor med aktiviteter för alla åldrar, skridsko åkning! rullskridsko, naturupplevelser, golf, planetarium, vatten aktiviteter och mycket mer. Naturligvis finns det plats för romantiska stand promenader eller sola och bada på de kritvita stränderna på dagarna.

Shopping

Det finns över tusen butiker i Fort Mayers, besök några av dessa på Tamiami Trail, eller om du letar efter någonting billigt ska leta upp några av loppmarknaderna.

Uteliv

Det finns många stranbarer längs Tamiami Trail och Fort Myers Beach . Här finns också nattklubbar och casino, och flera olika tillställningar som Broadway produktioner och konserter.

Restauranger

Det finns restauranger för alla, från de stora kedjorna till mysiga små familjära restaurangerna. Det finns många restauranger med internationellt kök, passa på att äta utomhus, för här tillåter verkligen klimatet det.

Historia

De största attraktionerna är Thomas Edison och Henry Fords hus, som skiljs åt av ett staket som kallas "The Friendship Gate.""Det årliga Edison Festival of Light festtåg firar uppfinnarens bidrag till staden. Fort Myers stränder har en avspänd stämning och fungera som en inkörsport till flera öar, däribland Sanibel och Captiva Islands.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa