Denver - USA

Denver är en relativt ung storstad med en av USAs vackraste natur. Här kan man uppleva klassiskt storstadsliv med shopping och fest men man kan även få en aktiv och spännande semester i naturen och med närhetet till Klippiga bergen.


Spara / dela med dig:
Dela på Facebook Pusha Bloggy Google del.icio.us Twitter Live LinkedIn Maila sidan! Skriv ut sidan!

Se och göra

Här finns nog något för alla. För sportfantasten finns det gott om sportevenemang och för den äventyrlige ligger Klippiga bergen nära till hands där man kan klättra, åka skidor och liknande aktiviteter.. Vill man vara kulturell finns det många byggnader, konstgallerier och väldigt många museer att besöka. Annars kan man bara njuta av livet i en park eller på ett av alla shoppingkomplex. Du kan även ge dig ut på de fina golfbanorna, mysa på ett spa eller besöka Denvers Zoo.

Shopping

Här finns affärer av alla slag. Allt från småbutiker som säljer souvenirer eller konstgallerier till stora shoppingkomplex. Denvers shoppingutbud tillgodoser allas behov.

Uteliv

Sportbarer, musiklounger, pubar, diskotek, salsa klubbar, casino och trendiga nattklubbar, ja här finns något för alla.

Restauranger

Här finns ett mångsidigt restaurangutbud. Du kan hitta snabbmat med allt vad det innebär men du kan även hitta exklusiva restauranger eller ett trendigt sushiställe. Eller varför inte prova på den kryddstarka och mexikanskinfluerade maten. Utbudet avspeglar väl att Denver är en storstad.

Historia

Denver är huvudstad i Colorado och sägs ha det tionde största centrumområdet i USA. Staden bildades under guldåren 1858 då många guldgrävare kom hit för att söka lyckan.

Karta

Visa på kartan: Filmer
Kartan laddas...


Vi hjälper dig att hitta din drömresa!
Reseoraklet ger dig guidning och hjälp när du ska resa